PRIJZEN

Onze prijzen zijn inclusief: BTW, omniumverzekering met € 1.050 vrijstelling per schadegeval (tevens waarborg), reisbijstandverzekering, verbruik van AdBlue ecofriendly-dieseladditief, gasfles en wc-product.

Omniumverzekering omvat: burgerlijke aansprakelijkheid na ongeval-schade aan het voertuig (natuurkrachten, diefstal, brand, glasschade, materiële schade) en rechtsbijstand (bijstand aan het voertuig). Iedere schade dewelke om eender welke reden niet gedekt wordt door de verzekering en waarvoor de waarborg ontoereikend is kan alsnog verhaald worden op de huurder (bv. ingeval van ongeval door overladen van de mobilhome, dronkenschap, …).

Dieselverbruik is ten laste van de huurder, oplevering met volle dieseltank en terug binnenleveren met volle dieseltank. Eventueel verschil ten laste van de huurder.

Max. 2000 km per week zijn inbegrepen, extra kms aan € 0,20 /km btw incl. Onbeperkte kms vanaf 3 weken verhuring.

 

VERHUURTERMIJNEN

Weekverhuur:

Afhaling maandag tussen 16.00 u. en 18.00 u., op afspraak volgens planning (andere dagen mogelijk, mits overleg)

Inlevering tussen 09.00 u. en 11.00 u., op afspraak volgens planning, uren te laat worden aan € 50 /u. beboet. Afwijkingen zijn mogelijk, mits onderling, schriftelijk overleg.

Winterverhuur mogelijk met uitzondering van ski- en sneeuwvakanties

Afwijkingen van de verhuurtermijn  zijn enkel mogelijk in onderling overleg en mits schriftelijke bevestiging vanwege de verhuurder.

 

ANNULEREN

De volgende annuleringvoorwaarden zijn van toepassing op al onze huurovereenkomsten.

valt de datum van annulering:

percentage te betalen

binnen 1 dag vóór vertrek:

100%

van de huursom

binnen 1 week vóór vertrek:

80%

van de huursom

binnen 2 weken vóór vertrek:

60%

van de huursom

binnen 6 weken vóór vertrek:

40%

van de huursom

binnen 10 weken vóór vertrek:

25%

van de huursom

meer dan 10 weken vóór vertrek:

15%

van de huursom

 

SPECIALE COVID REGELING: In geval er niet gereisd mag worden van overheidswege - of ingeval van lockdown omwille van covid, kan u bij ons kosteloos annuleren.

 

 

UITRUSTING

De inventaris omvat een fietsrek, een uitdraaibare luifel, een aansluitsnoer voor 220v elektriciteit, een vulslang voor water, radio/ USB-speler, scherm met DVD speler-USB en HDMI-aansluiting, 2 gasflessen, wc-product, GPS gespecialiseerd voor motorhomes, matrassen met matrasbeschermers.

De motorhomes zijn voorzien van een anti-inbraaksysteem.

Alle uitvoeringen zijn aangepast aan rijbewijs B, voor een bestuurder vanaf 23-jarige leeftijd.

Mits forfaitaire supplement van € 50.00: Kookgerei: 2 pannen en 3 potten, 1 greep, 1 afgietplaat; Ecofriendly eetgerei omvattende; 5 platte borden, 5 ‘BBQ’borden, 10 diepe soepkommen, 10 drinkbekers,  5 wijnglazen, , 2 serveerschaaltjes, 1 dienblad, 10 messen, 10 lepels, 10 vorken, 10 koffielepels, 1 schaar, 1 snijmes, 1 snijplank, 1 soeplepel, 1 blikopener, 1 flesopener, 2 onderzetters, 5 stoelen, 2 tafels.

 

WAT NIET WORDT TOEGELATEN

Gebruik van bijkomende toestellen zoals bv. friteuse, microwave, gourmetstel enz. zijn niet toegelaten.

Roken in de motorhome, ook in de bestuurderscabine is niet toegelaten.

Huisdieren zijn niet toegelaten in de meeste van onze voertuigen. Uitzonderingen zijn enkel mogelijk, na overleg!

Gebruik van motorhome voor festivaldoeleinden

Kasten overladen met zwaar materiaal.

 

VOORWAARDEN

Onze verhuurvoorwaarden gelden enkel voor volgende bestemmingen: Oostenrijk, België, Bulgarije, Cyprus, Tsjechische Republiek, Duitsland, Denemarken, Spanje, Estland, Frankrijk, Finland, Verenigd Koninkrijk, Griekenland, Hongarije, Kroatië, Italië, Ierland, IJsland, Luxemburg, Litouwen, Letland, Malta, Noorwegen, Nederland, Portugal, Polen, Roemenië, Zweden, Slowaakse Republiek, Slovenië, Zwitserland, Andorra, Montenegro, Servië, Oekraïne, Bosnië en Herzegovina,

In geval van overmacht en het niet beschikbaar zijn van het gereserveerde voertuig (bv. Bij schade, panne of dergelijke) is Fuga Motorhomes niet verantwoordelijk en wordt het huurbedrag terugbetaald zonder enige schadevergoeding.

Het is ten strengste verboden het gehuurde voertuig te gebruiken voor het vervoer van eender welke vorm van verboden middelen, apparatuur, drugs, illegale personen of goederen, conform de Europese wetgeving hierover.

Rijbewijs B, bestuurder minimum 23 jaar met 3 jaar rijbewijs

Boetes: huurders zijn steeds verantwoordelijk voor het voldoen aan de wet- en regelgeving. Dit omvat ook zaken als (stads)vignetten, reflecterende hesjes en winterbanden (Deze zijn niet standaard aanwezig in elk voertuig van Fuga Motorhomes). Het is dan ook de huurder die de boetes (in de ruime zin van het woord) alsook de administratiekosten steeds dient te betalen bij elke geregistreerde overtreding.

Iedere overtreding met inbeslagname van het bij Fuga Motorhomes gehuurde voertuig zal onherroepelijk leiden voor de overtreder-huurder tot het betalen aan Fuga Motorhome-Verhuur van een schadevergoeding gelijk aan de volledige cataloguswaarde van het gehuurde voertuig (nl. 55.000 euro excl 21%btw).

Eventuele problemen van mechanische of technische aard: Fordgarage bellen. (zie info in motorhome) Schade onderweg dient binnen de 24 uur telefonisch aan Fuga Motorhomes te worden gemeld zodat Fuga Motorhomes vóór terugkomst de nodige maatregelen kan treffen.

Oplevering door ons gebeurt in propere, correcte en volledige toestand. De huurder brengt de motorhome ook in dezelfde conditie terug. Eventuele nog aanwezige defecten worden u bij vertrek gemeld. LET OP: de huurder is zelf verantwoordelijk voor het eventueel overschrijden van de MTM (maximum toegelaten massa, in dit geval 3500 kg) en eventuele boetes of gevolgen hieraan verbonden.

Eventuele schadereparaties, ontbrekende stukken vervangen of noodzakelijke reiniging gebeuren op kosten van de huurder.

Toilet, ijskast enz. moeten leeg zijn en gereinigd. Bij niet-reiniging van de motorhome wordt € 150 aangerekend: buiten poetsen € 75, binnen poetsen € 75. Toiletcassette ruimen € 50 en afvaltank lozen € 25, extra vuil: € 250.

Reiniging door de huurder gebeurt niet in een carwash, niet met hogedrukreiniger of schuurmiddelen daar dit ernstige krassen en beschadigingen van de ramen en wanden oplevert. 

 

BETALING

Bij het opmaken van de verhuurovereenkomst dient een voorschot van 50% van de huursom betaald te worden, binnen de 3 dagen. Dit voorschot wordt niet terugbetaald ingeval de huurder om één of andere reden annuleert. Enkel indien er voorafgaande aan de verhuringstermijn afwijkende annulatie afspraken werden afgesproken en ook schriftelijk werden bevestigd aan de individuele huurder kan hier van afgeweken worden.

Het restant van de huursom moet uiterlijk 30 dagen voor vertrek in ons bezit zijn. Betalingen in cash of met bankoverschrijving op rekening nummer BE98 3631 2607 6293

Bij niet tijdige betaling wordt de huurder schriftelijk hieraan herinnerd en heeft hij nog 7 dagen tijd om het saldo te voldoen. Indien de betaling ook dan uitblijft, wordt van rechtswege het contract ontbonden en wordt het betaalde voorschot als schadevergoeding ingehouden.

 

AANSPRAKELIJKHEID

De huurder zal RMCD BVBA steeds dienen te vrijwaren voor eisen van de derden op grond van onrechtmatig, onwettig of ongeoorloofd gebruik van het  verhuurde materiaal. Het is de huurder trouwens uitdrukkelijk verboden de gehuurde materialen verder te verhuren, onder te verhuren, in bruikleen te geven of ter beschikking te stellen van een andere partij zonder voorafgaande en schriftelijke toelating van RMCD BVBA.

 

JURISDICTIE

Al onze commerciële transacties worden uitsluitend beheerst door het Belgische recht. De aankoop- of bestelvoorwaarden van de huurder worden steeds als onbestaande beschouwd. Enkel de rechtbank van Antwerpen zijn bevoegd om de eventuele geschillen en/of bezwaren te beoordelen.

ADRES

Salphensebaan 6 2390 Oostmalle

TELEFOON

+32 (0) 475 56 13 49

Contacteer ons

info@fugamoments.com

Deze website gebruikt functionele Cookies voor een optimale werking van de website. Door op OK te drukken gaat u hiermee akkoord. Meer informatie

© 2020 All Rights Reserved | Website by Comfix Solutions